Palvelut

Vain hyvinvoiva henkilöstö tuottaa tulosta
Työterveystilinpäätökset

 

Professori Guy Ahonen avustaa organisaatioita henkilöstö- ja työerveystilinpäätösten laadinnassa.

 

Tilinpäätökset perustuvat Ahosen vuonna 2000 julkaiseman Henkilöstötilinpäätös-kirjan malliin, jota on myöhemmin kehitetty.

 

Palvelusta laskutetaaan sopimuksen mukaisesti.

 

Työterveyslaitoksen työterveystilinpäätösmalli löytyy linkistä::

 

Työterveystilinpäätös

Työhyvinvointilaskelmat
ja selvitykset

 

Professori Guy Ahonen tekee työhyvinvointiin liittyviä selvityksiä ja  avustaa tutkimus- ja selvityshankkeita työhyvinvointipanostusten kannattavauslaskelmien teossa. Hän avustaa myös hankkeiden suunnittelussa taloudellisen osion teossa. Palvelusta laskutetaan sopimuksen mukaisesti.

 

Ahonen tekee laskelmia pääasiassa kehittämänsä Potentiaali-mallin vaulla. Alustavia laskelmia voi itse tehdä hänen tekemänsä työhyvinvointi-laskurin avulla linkissä:

 

Työhyvinvointilaskuri

 

Esiitymiset ja konsultointi

 

Professori Guy Ahosen tuottamat palvelut koostuvat normaaleista luennoista, kommentoiduista videoluennoista ja asiantuntijapalveluista. Palvelujen hinnat löytyvät a.o. linkistä. Kun tilaat palveluja tarkista palvelun saatavilla olevat aihealueet ja ajankohdan varaustilanne. Jos sopiva aihealue ja vapaa aika löytyvät etene esiintymistilaukseen.

 

Aihealueet löytyvät tästä linkistä.

 

Varauskalenteri löytyy tästä linkistä

 

Esiintymistilauksen teet tästä linkistsä. 

 

Hinnasto löytyy tästä linkistä.

 

 

Samantha Jones, Project Manager

“I'm a testimonial. Click me to edit and add text that says something nice about you and your services. Click me to edit and add text that says something nice about you and your services.”